Η Εταιρεία μας 

Η εταιρεία μας δραστηριοποιήθηκε για πρώτη φορά στον τομέα των εξοπλισμών κτηνοτροφικών μονάδων το 1959 όταν πρώτη εισήγαγε στην Ελλάδα αρμεκτικές μηχανές για αγελάδες. Η υψηλή ποιότητα όλων των προϊόντων μας, η ύπαρξη ολοκληρωμένης υποστήριξης γρήγορα μας καθιέρωσαν στον κλάδο και κατέστησαν την εταιρεία μας ηγέτιδα του χώρου.

 

Στόχος της SYLCO HELLAS είναι η παροχή υπηρεσιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας, η συνεχής υποστήριξη των κτηνοτροφικών μονάδων, η συνεχής εξέλιξη των υπαρχόντων και η ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων.

 

Από την διάθεση της πρώτης αμελκτικής μηχανής έως σήμερα, η μορφή και το μέγεθος των κτηνοτροφικών μονάδων έχει αλλάξει και αντίστοιχα έχουν αλλάξει και οι ανάγκες τους.

 

Είναι η μόνη εταιρεία που μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες σε μηχανολογικό εξοπλισμό, αναλώσιμα και υποστήριξη της κάθε κτηνοτροφικής εκμετάλλευσης.

 

Η συνεχής εξέλιξη των προϊόντων και η ανάπτυξη νέων που βασίζεται στην μακροχρόνια πείρα της εταιρείας γίνεται εσωτερικά και ήδη σαν αποτέλεσμα της έχουν χορηγηθεί Διπλώματα Ευρεσιτεχνίας τόσο από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας στην Ελλάδα, όσο και από το Ευρωπαϊκό Γραφείο Πατεντών.

 

Εκτός του μηχανολογικού εξοπλισμού (αρμεκτήρια, συγκροτήματα παραγωγής ζωοτροφών, διαχείριση αποβλήτων, συστήματα διανομής τροφής, μεταλλικές κατασκευές κτλ) και των καθημερινών αναγκών των μονάδων σε ανταλλακτικά και αναλώσιμα διαφόρων τύπων προσφέρει και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Αναγνωρίζοντας την σημασία της άμεσης ανταπόκρισης η τεχνική υποστήριξη λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Παρέχονται επίσης συμβουλευτικές υπηρεσίες κατά το σχεδιασμό και την επέκταση των μονάδων.

 

Οι νέες εγκαταστάσεις έρευνας και παραγωγής της εταιρείας έχουν τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα παραγωγής συμβατικά και ρομποτικά και είναι στελεχωμένες με εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό.

 

Ξεχωριστό κλάδο της εταιρείας αποτελεί από τα τέλη της δεκαετίας το ’80 η διάθεση ηλεκτροπαραγωγών ζευγών τα οποία προορίζονται για την κάλυψη των αναγκών εμπορικών και βιομηχανικών χώρων.

 

Η SYLCO HELLAS διατηρεί συνεργασία με τους κορυφαίους οίκους του εξωτερικού για τα προϊόντα που δεν παράγει η ίδια.

 

Εδώ και μια δεκαετία έχει ξεκινήσει η δραστηριοποίηση της εταιρείας και στο εξωτερικό ακόμη και σε δύσκολες και απαιτητικές αγορές όπως αυτή των Η.Π.Α., της Δανίας και της Νορβηγίας. Αυτή τη στιγμή προϊόντα της εταιρείας λειτουργούν σε περισσότερες από 20 χώρες σε 4 διαφορετικές ηπείρους.

 

Η μακρόχρονη ιστορία και εμπειρία στο χώρο, η διάθεση για δημιουργία και ανάπτυξη και τα αυστηρά ποιοτικά κριτήρια σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων αποτελούν τα καλύτερα διαπιστευτήρια για την συνεχή ανάπτυξη και ανέλιξη της εταιρείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ της 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Egnatia North Service Road & K.Sylaiou 1, 570 13 Thessaloniki - Oraiokastro, Greece - Google Maps 40°41'46.7"N 22°54'23.6"E +30 2310.515.122 +30 2310.530.743 info@sylco.gr www.sylco.gr


Login  Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 4.9 · © 2000 - 2012 IPS Ltd · Όροι χρήσης